Reviews

Trea

Een kleine 2 jaar kom nu ik bij Anita om mijn wimpers te laten doen. Hiervoor verschillende salons geprobeerd, maar nergens bleven de wimpers zo lang, zo mooi zitten. Natuurlijk lig je relatief wat langer in de stoel, maar daar krijg je dan ook prachtig resultaat voor terug. Ik ben nu inmiddels vaste klant en wil eigenlijk niet meer zonder..

Esther

Al jaren klant bij Anita, ga altijd weer met een lach de deur uit!! Zeer professioneel en ervaren…en super gezellig! Een 10 op alle punten!

Anita

Ik kom nu al een jaar bij Anita voor wimper en hairextensions en altijd super tevreden! Mensen vragen vaak welke mascara ik gebruik omdat ze niet zien dat het extensions zijn. Anits is ontzettend vriendelijk, in voor een geintje en heel professioneel.

Gré

Ik ga 1x per 3 weken naar Anita om mijn wimpers te laten doen, moet er een half uur voor rijden maar dat heb ik er graag voor over. Ik kom er al jaren, ze is heel professioneel en hygiënisch en ook nog een keer ontzettend vriendelijk. Ik zou het zeker aanraden om er een afspraak te maken.

Anoniem

Anita is een vrouw die haar vak goed verstaat. Ze zet bij mij extensions. Ze werkt zeer precies en het resultaat is prachtig en natuurlijk. Anita luistert naar wat de klant wil en geeft eerlijk advies. Anita heeft echt hart voor haar vak en omdat ze altijd up to date blijft door scholingen, beschikt ze over de nieuwste technieken en apparatuur

Geertje

Zeer tevreden met mijn wimpers Anita weet wat ze doet een aanrader Altijd vrolijk en geeft je goeie adviezen wil je mooie wimpers ga naar Anita

Marleen Ottens

Anita een ontzettend fijne vrouw. Anita neemt de tijd om te kijken wat bij je past en wat je zelf mooi vind. Ik benoem het vaker naar Anita maar ik kan niet meer zonder haar en haar wimpers. Het is echt even een verwen momentje voor mezelf. Je kan kletsen, rusten en zelfs een dutje doen!

Fleur Wieringa

Ik kom nu ongeveer een jaar lang elke drie weken bij Anita om mijn wimpers te doen en ben heel erg blij met het resultaat. Anita is super vriendelijk en je voelt je gelijk helemaal welkom. Ze luistert precies naar wat je wilt en neemt de tijd voor je. Ik ben elke keer weer enorm blij met mijn nieuwe wimpers!

Winkelwagen