Het epileren  met touw wordt ook wel Oosters ontharen of ‘threading’  genoemd. Je gebruikt een touw of een draad om te ontharen, zoals de bovenlip of het gezicht. De haartjes worden door een draaiende beweging van het touw meegenomen, zonder dat daar wax of hars aan te pas hoeft te komen.

Makkelijk te onderhouden!

Het laat haartjes dunner en minder stug terug groeien

Voorstanders van het epileren met touw geven aan dat deze methode de haartjes verwijdert met wortel en al. Daarnaast is het niet nodig voor haartjes om iets uit te groeien (waardoor ze dus zichtbaar worden) voor ze geëpileerd worden. Zelfs de meest fijne haartjes kunnen met deze methode verwijderd worden. Ook een handig voordeel: waar epileren met een pincet vrij langzaam gaat, kan het epileren met een touw binnen een paar minuten gebeurd zijn. De haartjes die terug groeien zijn ook dunner en minder stug.

Ik kom al jaren bij Anita voor mijn wimpers en voordat ik op vakantie ging raadde zij mij aan om te laten epileren met touw, omdat alle donshaartjes dan worden verwijderd en je sneller bruin zou worden. Mijn huid was enorm zacht en de haartjes bleven langer weg dan normaal, ook de haartjes op mijn bovenlip. Echt een aanrader!

Alja

Ook voor de gevoelige huid

Ook voor mensen met een gevoelige huid is je gezicht ontharen met een touwtjw heel geschikt. Je huid komt namelijk niet in contact met hars of andere schoonheidsproducten. Alleen het katoenen draadje dat de schoonheidsspecialiste gebruikt. Je kunt na het epileren dan je eigen vertrouwde verzorgingsproducten blijven gebruiken.

20

De behandeling

Met een gespannen touwtje worden alle haartjes en donshaartjes op je gezicht snel verwijderd. De behandeling duurt ongeveer een half uur.

Advies nodig? Ik help je graag

Weet je niet zo goed welke optie het beste voor jou en jouw haar is? Door mijn vele jaren ervaring kan ik jouw goed helpen in jouw zoektocht naar de perfecte hairextensions voor jou! Stuur een berichtje en ik help je graag verder.

Winkelwagen